PRANJE SRAJC

Pranje srajc je storitev, ki vam bo prihranila čas in napor. Kajti dobro oprana in zlikana srajca je pomemben del prvega vtisa, ki ga napravite že ob vstopu v prostor. Strokovnjaki bi rekli, da z njo opazovalcu nebesedno sporočate, da ste skrbni in imate visoke standarde. Rek “čas je denar” tudi danes še kako drži- zakaj bi torej v hitrem življenjskem vsakdanu svoj dragoceni čas in energijo trošili za opravke, ki jih ne marate in vam ne gredo od rok. Bolj učinkovito je, da za pranje srajc zadolžite nas, prosti čas pa  namesto tega usmerite v kaj, kar bo koristilo vašemu poslu ali preprosto uživate v zasluženem počitku.

Ker je kakovostno vzdrževanje srajc v domačem gospodinjstvu pogosto zelo zamudno in zahtevno opravilo, se mu večina najraje izogne. Če je poslovni videz obvezen del vašega poklica, vas skrbi s pranjem srajc odrešimo mi. Le poklicati nas morate in vaš kup neopranih srajc boste dobili nazaj v treh delovnih dneh- opran z okolju prijaznimi pralnimi sredstvi, dišeč in brezhibno zlikan.

Uporabniki naše storitve pranja srajc se nikoli več ne ubadajo s težavami, ki se pogosto pojavijo pri vzdrževanju srajc v domačem gospodinjstvu, kot so: sčasoma bele srajce niso več bleščeče bele, ovratniki in deli rokavov pod pazduho so zamaščeni in kljub pranju ne izginejo v celoti, likanje je zamudno in pri tem se sproti mečkajo že zlikani deli… Profesionalno pranje in likanje srajc vam zagotavlja, da vaša oblačila ne bodo nikoli več romala v pralni stroj nepripravljena na boj s trdovratnimi madeži, če so le-ti nastali pri zadnjem nošenju, prav tako ne bodo oprana obležala v stroju tako dolgo, da bi iz njih nastala kepa zmečkanega blaga.

Likanje srajc zaključimo s tem, da vam jih obesimo na obešalnke in prekrijemo z zaščitno folijo. A ker imamo ljudje različne navade pri skoraj vseh opravilih, vam jih lahko na vašo izrecno željo tudi zložimo.

Nabolje od vsega pa smo prihranili za konec, saj ste vi- naši cenjeni uporabniki- na prvem mestu! Ne le, da vam naša storitev pranja srajc prihrani čas in napor pri vzdrževanju le-teh, pač pa tudi pri transportu, saj bomo perilo prevzeli in dostavili pri vas doma ali v službi. Le en klic je potreben, da se bomo naslednji delovni dan oglasili pri vas doma ali v službi v okviru dogovorjenega termina in vam oprane in zlikane srajce dostavili nazaj v roku treh delovnih dni.

Uporabniki cenijo naš pristop k negi perila, ki se začne že pri prevzemu in konča pri dostavi, saj vam bomo najprej podarili transportno potovalko, da bodo vaša oblačila popolnoma na varnem skozi celoten proces pranja in likanja. V naši pralnici se bomo vašim srajcam in ostalemu perilu skrbno posvetili, da boste pranje srajc lahko enkrat za vse večne čase črtali z vašega seznama gospodinjskih opravil.

Vsak nov uporabnik prejeme v uporabo potovalko za perilo, saj so tako pogoji za prevoz vaših oblačil optimalni