LIKANJE SRAJC

Ali vaše delo zahteva , da ste vedno oblečeni v poslovna oblačila? Vam pa likanje srajc povzroča glavobol? Če vam pranje perila ne predstavlja prevelike obremenitve, likanje perila pa je za vas zelo naporno in zamudno, smo pravi servis za vas.

Svoje srajce operite in posušite sami, mi pa jih bomo prevzeli pri vas doma ali v službi in vam zlikane dostavili nazaj v roku 2 delovnih dni

Srajce vam bomo vrnili obešene na obešalnike. Če želite, nam lahko pri prevzemu daste svoje obešalnike, v nasprotnem primeru pa vam jih bomo obesili na žičnate obešalnike. Če želite, da vam sajce zložimo, nas na to opozorite pri prevzemu.

Za pranje srajc priporočamo, da uporabite program za pranje srajc oziroma v sušilnem stroju za sušenje srajc. Tako bodo dobro pripravljene na likanje. Vaše srajce bomo obravnavali z največjo skrbnostjo že pri samem prevzemu- v uporabo vam bomo dali potovalko z zadrgo, v kateri bodo vaše srajce začele svojo pot do likalnice, kjer jih bomo skrbno zlikali. Vrnili vam jih bomo obešene in ovite v zaščitno folijo, nato pa brž v omaro z njimi in konec skrbi z likanjem srajc….

Pogosto je že pranje srajc precej zahtevno opravilo, saj je pametno vsako pregledati še pred pranjem, saj se kdaj zgodi, da kakšnega trdovratnega madeža samo z običajnim pranjem ne morete spraviti s tkanine- če bomo pri obdelavi vaših srajc opazili takšne madeže, vas bomo poklicali in nanje opozorili- naše storitve zajemajo tudi kemično čiščenje oblačil. Tako se boste lahko odločili za kemično čiščenje srajc, ko bodo že v obdelavi.

Razbremenite se napornega pranja in likanja srajc. Pokličite nas in pomagali vam bomo, da boste vedno brezhibno urejeni, ne da bi za likanje zapravljali vaš dragoceni prosti čas.

Kupi nezlikanega perila bodo z našo pomočjo hitro postali preteklost! Likanje srajc in perila bomo mi opravili za vas, le poklicati nas morate in bomo ob dogovorjeni uri pri vas doma ali v službi prevzeli zmečkano perilo, ki ste ga sami že oprali in posušili.

V naši likalnici ga bomo zlikali in ga v roku 2 delovnih dni pripeljali nazaj.

Vsak nov uporabnik prejeme v uporabo potovalko za perilo, saj so tako pogoji za prevoz vaših oblačil optimalni