O nas

Likanica HALO LIKANJE

Začetki naše pralnice in likalnice segajo v čas, ko smo kot mlada družina naleteli na goro gospodinjskih opravil, ki so bila v vsakodnevnem hitrem tempu življenja včasih postavljena na stranski tir, dokler ni bilo že resnično nujno potrebno nekaj ukreniti. Zlasti se je odlaganje gospodinjskih opravil poznalo pri likanju srajc in ostalega perila, saj nam je ubadanje z njim resno načenjalo prosti čas.

Sanjarjenje o tem, kako se znebiti težav z vzdrževanjem perila je kmalu prineslo idejo o pralnem in likalnem servisu, ki nudi pranje in likanje srajc ter ostalega perila, hkrati pa je primeren tudi za tiste uporabnike, ki perila ne morejo ali ne želijo tovoriti do poslovalnice pralnice sredi nakupovalnega središča ali ali na kakšno drugo lokacijo.

Naše poslanstvo je svojim uporabnikom odvzeti skrb za pranje in likanje perila do te mere, da sploh ne predstavlja več nobene obremenitve. Naše tri glavne storitve so:

  • pranje z likanjem
  • likanje
  • kemično čiščenje

Pranje z likanjem je priljubljena storitev zlasti za ljudi, ki vsakodnevno nosijo srajce in za servis brisač, posteljnin ter delovnih oblačil za podjetja. Uporabljamo okolju prijazna pralna sredstva in nežne nevsiljive dišave. Vsak kos perila pred pranjem pregledamo, običajno je potrebno pred pranjem posebej očistiti vsaj ovratnike in dele srajc pod pazduho. Občasno naletimo na madeže, ki so preveč trdovratni za klasično profesionalno pranje- takrat vam bomo predlagali kemično čiščenje tkanin.

V kolikor vam pranje ne povzroča preglavic, zmanjkuje pa vam časa in energije za liknje, se lahko odločite za storitev, kjer oprano perilo prevzamemo in ga v naši likalnici zgolj zlikamo. Ta storitev je zlasti primerna za gospodinjstva, ker se pere raznovrstno perilo.

Kemično čiščenje so postopki nege oblačil umazanih do te mere, da klasično profesionalno pranje perila ne zadostuje več, zanj se odločimo po potrebi. Ta način se uporablja tudi za nego posebej občutljivih naravnih tkanin kot sta na primer volna in svila. Pri kemičnem čiščenju se za odstranjevanje madežev uporabljajo topila, ki učinkujejo na madeže ne pa tudi na vlakna oblačil in ostalega perila.

Ekipa Halo likanje

Na voljo smo uporabnikom iz Ljubljane in okolice- Trzina, Domžal, Mengša, Kamnika.

Perilo prevzemamo vsak delovni dan, rok vračila je 2-4 delovne dni – odvisno od storitve.
Pokličite nas in si privoščite prosti čas – mi likamo in peremo za vas!

Pokličite nas: 040 841-110