KEMIČNO ČIŠČENJE

Da vas trdovratni madeži, ki jih je z vaših oblačil in hišnega tekstila nemogoče spraviti z običajnim mokrim pranjem, ne bodo več spravljali v slabo voljo, vam nudimo hitro in cenovno dostopno storitev kemičnega čiščenja. Po vaše perilo pridemo k vam domov ali v službo.

Oblačila in hišni tekstil bomo v naši čistilnici skrbno pregledali, da določimo tip in obseg madežev, še bolje je, da nam sami daste informacije o tem, kako so madeži nastali. Tako bomo lažje izbrali najprimernejši in najnežnejši način za odstranjevanje madežev z vaših oblačil.

Oblačila bomo sortirali po barvi in tipu madežev, nato jih bomo oprali v stroju za kemično čiščenje oblačil, kjer jih bomo obdelali s primernim topilom za madeže. Ko bodo oblačila očiščena in posušena, jih bomo znova pregledali, da bomo lahko očistili še morebitne ostanke madežev. Sledi likanje oblačil- srajce in ostala občutljiva oblačila vam bomo vrnilli obešene na obešalnike in prekrite z zaščitno folijo, ostala oblačila in hišni tekstil pa skrbno zložen in ovit v folijo. Skozi celoten postopek obdelave vaših oblačil izvajamo skrbno kontrolo- tako bodo vaša oblačila zopet brezhibna, z redno nego v naši kemični čistilnici pa dlje časa lepa in v stanju kot bi bila nova.

Žal čisto vsako oblačilo ni primerno za vse vrste postopkov odstranjevanja madežev- bodisi za pranje ali kemično čiščenje. Za oblačila iz umetnih materialov je mokro pranje enako primerno kot čiščenje v organskih topilih, več pozornosti pa je treba nameniti oblačilom iz naravnih vlaken, saj velja pravilo, da vlakna pri obdelavi z vodo nabreknejo, pri čiščenju z organskimi topili pa ne. V praksi to pomeni, da se oblačila iz volne in svile pri običajnem pranju močno krčilo, zato je prenosti način obdelave tovrstnih materialov kemično čiščenje.

Pokličite nas, da bodo vaša dragocena oblačila zopet čista in vam v veselje.

Vsak nov uporabnik prejeme v uporabo potovalko za perilo, saj so tako pogoji za prevoz vaših oblačil optimalni